PDV Interieur

“Uitblinken in gebruiksgemak, technische fouten voorkomen”

PDV Interieur uit Mollem (Asse) richt al meer dan dertig jaar particuliere woningen en bedrijfsruimtes in. Het bedrijf ontwerpt en maakt alles in eigen huis.

Vroeger veel tijdverlies

Tot voor de intrede van Korpus verloor PDV Interieur veel tijd met het uitwerken van het ontwerp, om vervolgens de kasten nogmaals in een ander programma uit te tekenen. “Hierdoor verhoogde ook het risico op fouten”, zo vertelt zaakvoerder Patrick De Vos. Dankzij Korpus verloopt niet alleen het ontwerpproces en aansluitend de productievoorbereiding sneller en foutloos, ook de productie zelf werd geautomatiseerd. “Korpus stuurt rechtstreeks al onze machines aan, ook onze recent vernieuwde opdeelzaag. Het softwarepakket maakte zijn beloftes volledig waar.”

Vlotte implementatie

Ook de implementatie verliep bijzonder snel. “Al na één week opleiding en training waren onze medewerkers in staat om kasten te ontwerpen en te produceren binnen Korpus. “De software blinkt uit in gebruiksgemak, de opleidingen waren to-the-point en werden gegeven door gedreven trainers die weten waarover ze praten.”