Hoeveel kost een CAD/CAM softwaresysteem?

Of je nu een extra bedrijfsgebouw zoekt of nieuwe machines koopt; bij elke investering speelt de kostprijs een belangrijke rol. Voor de aankoop van een CAD/CAM systeem is dat niet anders.

Op het vlak van prijzen zijn we erg transparant. Daarom hebben we alle info over de kostprijs op één pagina verzameld.

CAD/CAM prijzen

De richtprijs voor een compleet CAD/CAM systeem bedraag €20.000, excl. btw. In deze prijs is alles inbegrepen, zowel de software zelf als een bijhorende opleiding.

De opleiding is minstens zo belangrijk als de software. Want alleen als je efficiënt met het CAD/CAM systeem werkt, geniet je optimaal van de vele voordelen.

De opbrengst ligt vele malen hoger

De prijs van CAD/CAM software zal sommige bedrijven afschrikken. Maar vergeet niet wat deze investering allemaal oplevert. Je profiteert van een hogere productiviteit met minder fouten en minder materiaalverlies. De ROI van dit systeem ligt dus vele malen hoger dan de kostprijs.

Om een praktijkvoorbeeldje te geven; een van onze Nederlandse klanten zag een tijdswinst van 40% op haar projecten – en dit al na 3 maanden. Dankzij deze besparing heeft de CAD/CAM software een snelle terugverdientijd.

Vragen over de kostprijs?

Heb je nog vragen over de prijs van onze CAD/CAM software? Wij zorgen graag voor een antwoord. Bel ons op het nummer 089 81 93 30 of stuur een berichtje naar info@vlecad.be.

 

Contacteer ons aangaande de kostprijs