Installatie, configuratie én opleiding 

 

Met onze CAD/CAM software Korpus garanderen wij interieur- en kastenbouwers een totaaloplossing voor de automatisatie van hun ontwerp- en productieprocessenWij bieden steeds een totaalservice inclusief installatie van de software, configuratie van de machineconnecties én de vereiste opleiding van alle medewerkers. Na de oplevering blijft ons servicedesk bereikbaar voor alle mogelijke vragen. Ontdek hier onze projectaanpak. 

 

1. Vrijblijvende demonstratie én analyse ter plaatse 

De eerste stap in een samenwerking omvat een plaatsbezoek met een demonstratie van onze software. Deze demonstratie toont je de mogelijkheden van Korpus, toegepast op jouw bedrijf. 

Tijdens dit plaatsbezoek analyseren we samen je huidige productieomgeving en ontwerpprocessen. We bekijken de bestaande aansturing van je machines en je huidige werkwijze? Verder bespreken we welke problemen je vandaag ondervindt.  

Vervolgens lichten we helder en concreet toe wat een automatisatie met onze CAD/CAM software Korpus zou betekenen. Wil je nog meer advies voor het optimaliseren van je ontwerp- en productieomgeving? Je kan ons steeds inschakelen voor een consultancyopdracht 

Onze CAD/CAM software werkt volledig onafhankelijk van machinemerken en -types. Wij hebben voor elke kastenbouwer, schrijnwerker en interieurspecialist een gepaste oplossing. 

 

2. Offerte op maat 

Na ons plaatsbezoek werken we een offerte uit. Dit voorstel biedt een oplossing op maat voor de besproken uitdagingen van je ontwerp- en productieprocessen. 

Wij werken volgens een licentiemodel met een eenmalige aankoop van onze software.

Vanaf het tweede jaar kan je vrij een jaarlijks onderhoudscontract afsluiten voor 10% van de initiële investering. Dit onderhoudscontract omvat alle updates en de ondersteuning van onze helpdesk. 

Na goedkeuring van deze offerte maken we verdere afspraken over de implementatie en het projectverloop. 

 

 3. Installatie van de software 

Onze engineers komen langs om onze software correct te installeren. We verzorgen de volledige installatie, inclusief beveiliging en gegevensopslag.  

 

4. Configuratie van de connectie tussen software en machines 

Na de installatie volgt de configuratie van de samenwerking tussen de software en het machinepark. Wij zorgen voor alle vereiste connecties. Dankzij de flexibiliteit van onze software zijn wij volledig merkonafhankelijk.  

 

5. Opleiding van alle medewerkers

Een cruciale stap van het implementatietraject omvat het intensieve opleidingstraject van je medewerkers. 

Dit opleidingstraject focust op de mogelijkheden om met de software te ontwerpen, het uitvoeren van de werkvoorbereiding en de productieopvolging. 

Zo voorzien we vijf dagen tekenopleiding (CAD), on site of in onze kantoren. Je ontdekt eveneens de talrijke mogelijkheden om de software via 3D-rendering en virtual reality te gebruiken in het verkoopsgesprek.  

Voor het aansturen van de machines vanuit de software (CAM) plannen we twee dagen voor vrij eenvoudige automatisatieprojecten en drie à vier trainingsdagen voor uitdagende projecten. Deze opleiding gebeurt altijd ter plaatse, parallel met de configuratie van het machinepark. 

Verder leer je hoe je een eigen bibliotheek kan uitbouwen met materialen, bestaande ontwerpen,…. 

Lees hier alles over onze opleidingen. 

 

 6. Altijd bereikbaar voor hulp en ondersteuning 

Na de opstart blijven wij bereikbaar voor alle vragen. Onze servicedesk is elke weekdag bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur.  

Indien je hiervoor toestemming geeft, loggen wij vanop afstand in op je systeem. Op die manier detecteren wij snel eventuele problemen en zorgen we voor de nodige oplossingen. 

Wanneer vereist komen we ter plaatse voor een oplossing.