Waarom zou je als kastenbouwer de ontwerpsoftware KeyCreator overwegen?

De keuze van ontwerpsoftware is voor een interieurbedrijf, kastenbouwer of schrijnwerkerij van essentieel belang. Veel bedrijven werken met AutoCAD. Een alternatief hiervoor is KeyCreator. Zeker bij complexe en uitdagende projecten biedt KeyCreator heel wat voordelen. Als exclusieve verdeler van deze software kent Vlecad de mogelijkheden van KeyCreator door en door. Speciaal voor interieurbedrijven en schrijnwerkerijen ontwikkelden we enkele specifieke add-ons die een maximale meerwaarde bieden. We zetten in deze blog verschillende elementen op een rij die je helpen om een weloverwogen keuze te maken.

In de wereld van de houtverwerkende interieurbedrijven is KeyCreator veel minder gekend dan AutoCAD, toch heeft KeyCreator enkele belangrijke troeven. KeyCreator bestaat trouwers al bijzonder lang. Vroeger stond deze software gekend onder de naam CadKey. Terwijl AutoCAD werkt met een huurformule en weerkerende licentiekosten, kan je KeyCreator eenmalig aankopen.   

Uitdagende interieurprojecten 

Zeker bij complexe situaties en voor uitdagende interieurprojecten komen de sterktes van KeyCreator tot uiting. In combinatie met EasyCam kan je met KeyCreator je eigen freesbanen uitwerken. Ook het uitwerken van eigen meubelbeslag, behoort in KeyCreator tot de opties. Dit zijn slechts enkele voorbeeldjes van de superieure mogelijkheden van KeyCreator.  

Samenwerken met externen 

De software biedt bovendien een grote meerwaarde wanneer je als interieurbouwer projectmatig moet samenwerken met externe interieurarchitecten. Zo kan je vanuit tal van andere ontwerpprogramma’s bestanden in uiteenlopende formaten importeren. Vervolgens kan je deze bestanden in KeyCreator verder bewerken, om uiteindelijk opnieuw te exporteren naar het gewenste bestandsformaat. Ook het doorsturen van het finale ontwerp vanuit KeyCreator naar de machines verloopt feilloos via Korpus. 

Korpus 

KeyCreator en Korpus werken perfect samen. Ook in Korpus kan je ontwerpprojecten volledig tot een goed einde brengen. Binnen Korpus wordt er eerder gewerkt met standaardoplossingen, terwijl binnen KeyCreator de creativiteit geen grenzen kent. Korpus biedt aanvullend ook extra mogelijkheden voor design in 3D.   

Zelf proberen?  

Wil je de mogelijkheden van KeyCreator met eigen ogen ontdekken? Een demo is perfect mogelijk. Datzelfde geldt voor een gratis proeflicentie. Contacteer Vlecad en we regelen het nodige. Verdere informatie over KeyCreator lees je alvast hier.  

Contacteer ons
Keycreator software