Installatie, configuratie en opleiding

Bij Vlecad krijgt elke klant een totaaloplossing. Wij doen niet alleen de installatie en configuratie van de CAD/CAM software, maar zorgen ook voor een opleiding van al je medewerkers. Na de oplevering nog vragen? Onze servicedesk blijft bereikbaar.

Jouw project in 6 stappen

1

Gratis demo

Wij komen bij jou langs voor een demo van onze software. Gratis, zonder verdere verplichtingen. Tijdens dit bezoek analyseren we samen je huidige productieomgeving en ontwerpprocessen. Onze experts bekijken wat een automatisatie met ons CAD/CAM systeem voor jou zou betekenen.

vlecad stap 1
2

Offerte op maat

Je ontvangt een gedetailleerde offerte op maat van jouw bedrijf.

Wij werken volgens een licentiemodel met een eenmalige softwareaankoop. Hierin zijn één jaar updates, service en onderhoud inbegrepen. Vanaf het tweede jaar is er een onderhoudscontract mogelijk.

Offerte op maat
3

Installatie

Akkoord met de offerte? Aan de hand van een vragenlijst, die we samen invullen, kunnen we de link met de machines voorbereiden om de software te installeren.

Installatie
4

Opleiding medewerkers

Een intensieve opleiding van je medewerkers vormt een cruciale stap in het implementatietraject. Tijdens deze opleiding vertellen we meer over de ontwerpmogelijkheden, werkvoorbereiding en productieopvolging.

We voorzien vijf dagen tekenopleiding (CAD) in jouw bedrijf of in onze kantoren. Voor het aansturen van de machines (CAM) plannen we twee dagen in. Bij complexe projecten kan de CAM-training oplopen tot vier dagen.

Opleiding medewerkers
5

Configuratie

Nadien volgt een configuratie van de datacommunicatie, volgens de samen ingevulde vragenlijst, tussen de software en het machinepark. Alle connecties worden aangelegd en uitvoerig getest. Goed om te weten; ons CAD/CAM systeem is niet gebonden aan bepaalde merken.

configuratie
6

Klanten service

Vragen of problemen? Onze servicedesk is elke weekdag bereikbaar van 8.30u tot 12.30u en van 13.00u tot 17.00u.

Meer weten over onze
projectaanpak?

Contacteer ons voor een demo ter plaatse

Ik wil een demo